S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Kuchárky » Kváskovanie 1. - Recepty z kvásku


        

Kváskovanie 1. - Recepty z kvásku

Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív


0x
Je skladom

 

Sklad: Posledný kus
Počet strán: 345
Väzba: pevná väzba
Vydavateľstvo: Plutos Company
EAN kód: 9788097208523
Bežná cena s DPH 29,90 EUR
Naša cena s DPH:
26,90 EUR

do košíka:
  ks  

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:

    • 65 receptov z kvásku
    • Bezlepkové recepty z kvásku
    • Ako urobiť kvások
  • Ako sa starať o domáci kvások
  • Celá výroba kvásku
  • Príprava kvásku pred pečením
  • Chyby chleba a kvásku počas pečenia
  • Kvások a jeho zdravotné účinky
  • História kvásku
  • Zaujímavosti o kvásku
  • Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom

Počet strán                         345
Väzba                                 pevná väzba
Rozmer                                170×240 mm
Hmotnosť                             1277 g
ISBN                                    9788097208523
Rok vydania                           2016
Jazyk                                    slovenčina
Vydavateľstvo                        PLUTOS COMPANY
Yjc1OTA