Úvod » Próza » Zázraky z neba


        

Zázraky z neba

Christy Wilson Beam

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
9,80 EUR

Annabel Beamová prežila väčšinu času svojho detstva v nemocniciach so zriedkavou a nevyliečiteľnou chorobou zažívania, ktorá jej znemožňovala viesť normálny život. Jedného slnečného dňa, keď mala to šťastie, že sa cítila dobre a mohla sa ísť hrať von so svojimi sestrami, spadla z výšky tretieho poschodia dolu hlavou do starého bútľavého stromu. Celkom neočakávane tento pád prežila, dokonca bez väčších škrabancov. Kým bola v bezvedomí uväznená vo vnútri stromu a záchranári sa ju usilovali odtiaľ vyslobodiť, navštívila nebo. Po prepustení z nemocnice, navzdory všetkým vedeckým poznatkom, sa z dlhotrvajúcej choroby nevysvetliteľne uzdravila.

Producenti filmu Nebo nie je výmysel súbežne pracujú na rovnomennom filme v hviezdnom obsadení s Jennifer Garner a Queen Latifah v hlavných úlohách - Zázraky z neba je inšpiratívny skutočný príbeh o uzdravení a rodinnej láske.

Mimoriadne zápisky viery, Zázraky z neba je skutočný príbeh malého dievčatka a jeho cesty do neba, po ktorej nasledovalo zázračné uzdravenie.

ORIGINÁLNY NÁZOV    Miracles from Heaven
ROZMER   145×215 mm
ISBN   9788081820106
POČET STRÁN    197
HMOTNOSŤ    343 g
ROK VYDANIA   2016
VÄZBA   pevná väzba s prebalom
JAZYK   slovenský
VYDAVATEĽSTVO   Citadella


Yjk2NWY