Úvod » Próza » Zázračný svet Atlantídy - Záhada pôvodu 3.


        

Zázračný svet Atlantídy - Záhada pôvodu 3.

A.G. Riddle

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Motýľ
EAN kód: 9788081640773
Naša cena s DPH:
11,60 EUR
Globálna kataklizma, akú si nedokážete predstaviť...
Záhadný signál z vesmíru...
A posledná nádej na záchranu ľudskej rasy:
Zázračný svet Atlantídy

Zatiaľ čo hodiny nemilosrdne odrátavajú posledné momenty do zániku ľudstva, tím vedcov je rozhodnutý riskovať všetko pre odhalenie tajomstva minulosti.

Severné Maroko: doktorka Kate Warnerová zastavila globálnu pandémiu a myslela si, že môže vyliečiť aj samu seba. Mýlila sa. A dostatočne neodhadla ani silu dopadu atlantídskeho sprisahania. Ľudstvo čelí novej hrozbe. Nepriateľovi, akého si ani nedokážete predstaviť. Jej vlastný čas sa kráti, reálne sa začína rysovať absolútny kolaps ľudskej civilizácie, a vtom sa objaví nová nádej: kódovaná správa od potenciálneho spojenca.

Observatórium Arecibo: Mary Caldwellová celý svoj doterajší život strávila čakaním, pozorovaním hviezd a hľadaním známok inteligentného života mimo nášho sveta. Keď sa jej sen konečne splní, Mary sa zrazu ocitá v boji, ktorý je starší ako ľudská rasa a v stávke je oveľa viac ako si pôvodne myslela. Musí sa rozhodnúť komu veriť, lebo niet miesta, kam by sa skryla a sama to nezvládne.

Antarktída: v nadväznosti na udalosti v predchádzajúcej knihe Desivý mor Atlantídy sa Dorian Sloane stáva bábkou v rukách Aresa a nástrojom na vykonanie jeho tajomného plánu. Keď sa Dorian rozhodne prevziať kontrolu nad situáciou, Ares rozpúta katastrofu, ktorou sa všetko zmení. Celý svet je schvátený a Ares odhaľuje skutočný charakter kataklizmy ohrozujúcej ľudstvo. Dorian nakoniec súhlasí, že sa podujme na poslednú misiu: nájsť a zavraždiť Davida Valeho a Kate Warnerovú. Tentoraz nebudú žiadni väzni. Príkazy sú jasné: nájsť a zničiť. Doriana motivuje odmena, ktorú mu Ares sľúbil: na druhej strane naňho čaká záchrana a odpovede na jeho vlastné otázky, ktoré ho trápia celý život.

Kate, David a ich tím sa s Dorianom v pätách zúfalo ženú troskami atlantídskej lode na Zemi, potom vedeckými stanicami Atlantídy roztrúsenými po celej galaxii a dostávajú sa až do minulosti mysterióznej kultúry, ktorej tajomstvá by mohli zachrániť ľudstvo v jeho najtemnejšej hodine. S ohrozením vlastných životov a s míňajúcim sa časom sú Kate, David a Dorian vystavení konečnej skúške.

Podrobnosti

  • Originálny názov: The Atlantis World
  • Počet strán: 290 strán
  • Väzba: pevná väzba
  • Rozmer: 160×236 mm
  • Jazyk: slovenský jazyk
  • ISBN: 9788081640773



Zjg5ZDJjZT