Úvod » Deti a mládež » Zajko, ktorý chce zaspať


        

Zajko, ktorý chce zaspať

Carl-Johan Forssén Ehrlin

akcia

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
4,00 EUR
Vo všetkých krajinách, v ktorých táto knižka doteraz vyšla, spôsobila senzáciu a okamžite po vydaní sa ocitla na prvých priečkach v rebríčkoch bestsellerov.


Jedinečná rozprávka, s ktorou bude vaše dieťa zaspávať priam zázračne! Zajko, ktorý chce zaspať je jedinečná rozprávka na dobrú noc. Je výnimočná tým, že využíva overené psychologické techniky, ktorých cieľom je pomôcť dieťaťu uvoľniť sa, rýchlejšie zaspať a pokojne spávať. Rozprávka obsahuje sugescie, ktoré pôsobia na nevedomie dieťaťa a privolávajú spánok. Knihu možno využiť pri uspávaní počas dňa aj večer.

V príbehu budete sledovať zajka Buntoša, ktorý je veľmi unavený, ale nemôže zaspať. Preto sa spolu s mamou zajačicou vyberie požiadať o pomoc strýka Zívajka. Cestou stretávajú dobrého slimáčika Spáčika a múdru sovu Ťažkoviečku. Od oboch dostane Tomáš dobré rady, ako čo najrýchlejšie zaspať. Hoci je čoraz ospalejší, putuje ďalej. Strýko Zívajko potrie Buntoša zázračnou spánkovou tinktúrou. Buntoš sa ledva stihne vrátiť domov, hneď zaspí tým najtvrdším spánkom až do rána.

POČET STRÁN   32
HMOTNOSŤ   261 g
ROK VYDANIA   2015
VÄZBA   pevná väzba
JAZYK   slovenský
VYDAVATEĽSTVO  Ikar
ROZMER   178×245 mm
ISBN   9788055146515

 

 


YjE5MTg