Úvod » Próza » Starožitníkova dcéra - Poklady Surrey 1.


        

Starožitníkova dcéra - Poklady Surrey 1.

Sarah E. Ladd

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Slovenský spisovateľ
Bežná cena s DPH 15,90 EUR
Naša cena s DPH:
14,30 EUR

Prvá časť regentskej trilógie Poklady Surrey z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej, ktorá si získala priazeň slovenských čitateľov očarujúcou sériou Tajomstvá vresovísk, vás zavedie do rušného Londýna i na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.

Čo musí Camille Ivernessová obetovať, aby našla vytúžený domov plný lásky?
Camille Ivernessová to nemá v živote ľahké. Vedie otcovo starožitníctvo v biednej londýnskej štvrti a tuší, že exotické predmety z ďalekých krajín sa k nim nie vždy dostávajú legálnou cestou. Navyše si musí poradiť bez matky, ktorá ju opustila. Keď však starožitníctvo prepadne záhadný útočník a zraní ju, jej život sa od základov zmení. Ošetrí ju totiž mladý lekárnik Jonathan Gilchrist, ktorý sa zjaví na scéne hneď po nepríjemnom incidente. Do Camillinho obchodu ho priviedlo podozrenie, že sa v ňom má uskutočniť tajný predaj vzácneho rubínu, ktorý zmizol zo zbierky jeho otca, majiteľa vidieckeho panstva Kettering Hall, a ktorý otec zúfalo potrebuje, aby splatil dlhy.

Aj keď Camille a Jonathan pochádzajú z rôznych spoločenských vrstiev, majú veľa spoločného: obaja sú čestní, túžia po pravde a po domove plnom lásky. A nie sú jeden druhému ľahostajní. Akú úlohu zohrá ukradnutý rubín v ich rodiacom sa vzťahu a aké tajomstvá odhalí pátranie po tomto jedinečnom drahokame, ktorý jeho vlastníkovi môže priniesť požehnanie, ale aj prekliatie?

ORIGINÁLNY NÁZOV               The Curiosity Keeper
POČET STRÁN                         344
VÄZBA                                    pevná väzba
ROZMER                                 125×200 mm
HMOTNOSŤ                             393 g
ISBN                                       9788022025089
ROK VYDANIA                          2023
JAZYK                                     slovenčina
VYDAVATEĽSTVO                     Slovenský spisovateľ
NjZkZmVlN