Úvod » Hry, puzzle » Spoločenská hra: Poznáš Slovensko?


        

Spoločenská hra: Poznáš Slovensko?

Daniel Kollár, Juraj Kucharík

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Dajama
Naša cena s DPH:
24,65 EUR

Poznáš Slovensko?
Hra pre zvedavé deti a dospelých, ktorí majú radi Slovensko.

Poznáte prírodu, kultúru a históriu Slovenska?
Máte radi turistiku a objavovanie miest na Slovensku?
Skúste to: otestujte sa a predovšetkým si prehĺbte znalosti
vo vedomostnej spoločenskej hre Poznáš Slovensko?


Prechádzka po Slovensku
Hra je pútavou prechádzkou po Slovensku, po jeho pohoriach, dolinách, mestách a obciach obohatená o otázky, ktoré sa na ne viažu. Víťazom hry sa stáva hráč, ktorý vďaka vedomostiam a dávke hráčskeho šťastia najrýchlejšie prejde celú trasu herného plánu.

Hra či vedomostný kvíz?
V hre nájdete dva hracie plány. Prvý plán Slovensko pre malých (pre deti vo veku 7 až 12 rokov) a druhý plán Slovensko pre veľkých (pre staršie deti a dospelých). Hra obsahuje 648 otázok pre staršie deti a dospelých a 162 otázok pre menšie deti. Otázky sú rozdelené na 201 kartičkách rôznych druhov. K hraciemu plánu Slovensko pre veľkých patria kartičky s otázkami a fotohádankami o prírode a turistike, umení a kultúre a histórii a osobnostiach. K hraciemu plánu Slovensko pre malých patria kartičky s jednoduchšími otázkami a fotohádankami o histórii a súčasnosti Slovenska.
Hra Poznáš Slovensko? je výbornou hrou vhodnou pre akúkoľvek spoločnosť. Ponúka poučenie i zábavu. Radosť z toho, keď viete, a zamyslenie nad tým, koľko toho ešte neviete...

MzFkZjdh