Úvod » Hry, puzzle » Spoločenská hra: Mozgovňa


        

Spoločenská hra: Mozgovňa

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Albi
Naša cena s DPH:
35,15 EUR

PREMAŽTE SI MOZGOVÉ ZÁVITY! Spoločenská hra Mozgovňa precvičí vaše schopnosti v 5 odlišných kategóriách. Zažiarite v matematike alebo v textových úlohách? Máte výbornú pamäť alebo skôr priestorovú predstavivosť? A čo všeobecný prehľad? Každý hráč má silné aj slabé stránky, o tom nemožno pochybovať, ale aj na to Mozgovňa myslí! Stavíte sa?

Body získavate nielen za správne vyriešené úlohy, ale aj za uzatváranie stávok na úspech či neúspech protihráčov. Dokážete ostatných hráčov odhadnúť? V každom kole máte možnosť vybrať z dvoch náhodných okruhov ten, v ktorom viac vynikáte. Správne uzavretá stávka a rýchle riešenie úloh vám môžu priniesť extra body. Naopak, zle uzavretá stávka vám body vezme. Ale pozor, na každú úlohu máte len obmedzený čas! Keď v tomto čase nenapíšete správnu odpoveď, nezískate žiadne body. Mozgovňa je vďaka tomu napínavou hrou, ktorá vás zábavnou formou prevedie zaujímavými úlohami.

Mozgu a zábave zdar!

Herné prvky:

  • krátkodobá pamäť
  • logické myslenie
  • priestorová predstavivosť
  • vedomosti
  • uzatváranie stávok


Obsah hry: 280 kariet s úlohami, 7 drevených kociek, 6 stávkových koliesok, 100 odpoveďových hárkov, 5 žetónov s okruhmi, presýpacie hodiny, herná doska, pravidlá, 6 ceruziek
Doba hrania: 30+
Počet hráčov: 2-6
Vek12+

    ZjA0Ym