Úvod » Medicína a zdravie » Skroť svoj cukor


        

Skroť svoj cukor

Richard P. Jacoby, Raquel Baldelomar

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
9,00 EUR

Trpíte problémami, ktoré vám lekári nevedia diagnostikovať? Záhadnými pocitmi v končekoch prstov, tŕpnutím a mravčením v končatinách, svrbením, pálením či bolesťami chodidiel, neustále tečúcim nosom, ochromujúcimi bolesťami hlavy, častými poruchami trávenia, náhlymi zmenami nálady a energie, pretrvávajúcim pocitom únavy?
Ak áno, možnou príčinou týchto problémov sú stlačené nervy. Pýtate sa, ako to súvisí s cukrom? Nuž, zjednodušene povedané, strava s vysokým obsahom cukru a jednoduchých sacharidov, obsiahnutých napríklad v bielej múke a vo väčšine priemyselne vyrobených potravín, spôsobuje v tele zápaly, v dôsledku ktorých vznikajú opuchy a tlaky na nervy. Tie môžu okrem už spomenutých ťažkostí neskôr spôsobiť nielen vážne ochorenia (demencia, Alzheimerova choroba, ALS, skleróza multiplex, autizmus, choroby srdca) ale aj vytrvalé bolesti.
Kniha, ktorú držíte v ruke, je určená všetkým, ktorí už nechcú slepo počúvať propagandu, užívať množstvo liekov, žiť v bolestiach a umierať predčasne.
Začítajte sa do prehľadne a jednoducho spracovaných vedeckých poznatkov a dôkazov o vplyve cukru na ľudský organizmus a osloboďte sa od neho.

Podrobnosti

  • Počet strán: 200 strán
  • Väzba: brožovaná väzba
  • Rozmer: 145×207 mm
MzgwZm