Úvod » Potraviny, nápoje » Oddelená strava: Recepty a diéty


        

Oddelená strava: Recepty a diéty

Katarína Horáková

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
4,95 EUR

Autorka v knihe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo az lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku.

Ako jesť podľa ročných období
Kúry na trvalú štíhlosť
Jarná wellness diéta
Čo piť a jesť v lete?
Recepty na jeseň a zimu


Recepty sú jednoduché a každého - i náročného - stravníka uspokoja. Popri vhodnej kombinácii potravín sa tu zoznámite aj s pestrým jedálnym lístkom na jednotlivé ročné obdobia a každý si určite nájde vyhovujúce jedlo podľa svojej chuti aj momentálnej nálady a podľa zdravotného stavu.
V receptoch autorka ponúka sladké a osviežujúce kombinácie štiav, jednoducho pripravovanú zeleninu s ľahkou zálievkou i krehké šaláty spojené s delikátnou príchuťou cestovín, zemiakov a ryže. Ba čitatelia tu nájdu recepty na rozličné čerstvé aj zmrazené pochúťky pre tých, ktorí si radi zamaškrtia na sladkostiach. Milovníci mäsitých jedál sa určite uspokoja s porciami pripravenými z rybích, kuracích a morčacích produktov. Okrem receptov jednotlivých jedál tu nájdu aj kompletné diéty na podporu a zlepšenie látkovej premeny.
Pri každom recepte nájde čitateľ jeho energetickú hodnotu.

POČET STRÁN  92
HMOTNOSŤ   104 g
ROK VYDANIA   2012
VÄZBA   flexi väzba
JAZYK  slovenský
VYDAVATEĽSTVO   Plat4M Books
ROZMER   175×110 mm
ISBN   9788097074784

ZmY4YmNl