Úvod » Potraviny, nápoje » Oddelená strava: Pre zdravie


        

Oddelená strava: Pre zdravie

Katarína Horáková

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
8,95 EUR

Oddelená strava: Pre zdravie je druhou z kolekcie štyroch kníh o tomto najzdravšom spôsobe stravovania a zároveň je považovaná za akúsi "knihu matku" ostatným publikáciám.

Profesorka Katarína Horáková uverejnila na stránkach mnohých časopisov stovky článkov o vplyve oddelenej stravy na naše telo. Tento spôsob stravovania predstavila z mnohých pohľadov, no predovšetkým veľmi jednoducho čitateľom vysvetlila, prečo je tak prospešný pre ľudský organizmus. A teraz všetky tieto poznatky prezentuje v knihe Oddelená strava: Pre zdravie, predstavuje skúsenosti mnohých žien, ktoré majú s týmto zdravým spôsobom života svoje dlhodobé skúsenosti.

Ako skúsená mikrobiologička a odborníčka na problematiku stravovania v publikácii predstavuje všetky zdravotné výhody oddelenej stravy a biologické procesy, ktoré napomáhajú znižovaniu hmotnosti a lepšiemu spracovávaniu potravy. Vďaka prísnemu dodržiavaniu rád Kataríny Horákovej ženy nielen strácali na hmotnosti, ale cítili sa omnoho lepšie, prestali ich trápiť rôzne nepríjemné pocity i vedľajšie účinky, ktoré ich ťažili po konzumácii jedla. Oddelená strava na ich organizmus pôsobila až prekvapujúco pozitívne a pre nejednu z týchto žien sa stravovanie formou oddelenej stravy stalo doslova ich novým životným štýlom.

Podrobnosti

  • Počet strán: 220 strán
  • Väzba: pevná väzba
  • Rozmer: 135×190 mm
YWZjNWJhYj