Úvod » Próza » Krvavé spomienky


        

Krvavé spomienky

Sandra Brown

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Slovenský spisovateľ
Naša cena s DPH:
12,50 EUR

Sandra Brown, aj na Slovensku populárna autorka svetových bestsellerov, dobre vie, ako ulahodiť svojim čitateľom: opäť sa jej podarilo majstrovsky spojiť napätie a romantiku do dynamického, strhujúceho príbehu o cene hrdinstva a pomste, ktorá nepozná zľutovanie.
Ambiciózna televízna reportérka Kerra Baileyová je presvedčená, že jej hviezdnu kariéru najlepšie odštartuje exkluzívny rozhovor s legendárnym majorom Franklinom Trapperom, ktorý sa pred štvrťstoročím preslávil hrdinským činom pri bombovom útoku v Dallase. Ibaže major sa pred časom stiahol do ústrania a úplne prestal komunikovať s médiami..
Kerra je pre rozhovor s národným hrdinom odhodlaná urobiť všetko, a tak požiada o pomoc jeho syna, súkromného detektíva a bývalého agenta federálneho úradu pre výbušniny. John Trapper skúmal prípad dallaského bombového útoku, no očividne tým niekomu stúpil na otlak. Nepáči sa mu, že Kerra sa zahráva s ohňom a vystavuje seba aj jeho rodinu nebezpečenstvu.
Mladá reportérka sa však nedá odradiť a tvrdohlavo ide za svojím. Netuší, že tým prebudí spiacu hrozbu, ktorá môže mať pre všetkých fatálne následky...

Počet strán  384
Hmotnosť  480 g
Rok vydania 2019
Väzba pevná väzba
Jazyk slovenský
Vydavateľstvo   Slovenský spisovateľ
Rozmer 140×207 mm
ISBN 9788022021166
MTUwMGQ