Úvod » Próza » Hviezda jasná


        

Hviezda jasná

Maxim E. Matkin

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
10,75 EUR
Nenechajte si ujsť najnovší román tajomného Maxima E. Matkina!

Existujú ponaučenia, ktoré sú absolútne pravdivé a predsa sa nimi nikto neriadi. Existujú ľudia, ktorí priťahujú iných ako rozsvietený maják lode na rozbúrenom mori, a predsa sa cítia osamelí a nepochopení.

Stela má dvadsať a je čašníčka. Nie je celkom obyčajná čašníčka, má jednu zvláštnu schopnosť a okrem toho väčšie množstvo rodičov, dvoch dobrých kamarátov, zmätky vo vzťahoch s mužmi, dostatok instantných rád do života, snahu konať dobro a vrodenú impulzívnosť.

Ak toto nie je prvá kniha, ktorú od Maxima E. Matkina čítate, možno zistíte, že postavy, ktoré spoznáte v tomto príbehu, ste už stretli. Možno v živote a možno v jednej z predchádzajúcich kníh. Pretože tak ako sa zaplietame do životov svojich blízkych a často aj celkom cudzích ľudí, tak sa to deje aj postavám v knihách. Stela – zvaná tiež Hviezda Jasná Kopasná – bude chvíľu stratená, bude sa rozčuľovať, zachraňovať, utekať, odpúšťať a milovať. A nakoniec nájde, čo nehľadala, a napriek tomu bude aspoň pre ňu konečne všetko jasnejšie. Hviezda jasná.

MDVhNTdi