Úvod » Próza » Hrob mojej sestry


        

Hrob mojej sestry

Robert Dugoni

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Aktuell
Naša cena s DPH:
13,40 EUR

Sarah, mladšia sestra Tracy Crosswhiteovej, zmizla pred dvadsiatimi rokmi celkom bez stopy. Odvtedy Tracy premýšľa, čo sa naozaj stalo. Neverí, že Edmund House, obvinený a odsúdený za vraždu jej sestry, je skutočný vinník. Chce spoznať pravdu a postarať sa o spravodlivosť. Vzdáva sa učiteľského miesta vo svojom rodisku, úspešne ukončí policajnú akadémiu a zapadne do kolektívu detektívov z oddelenia vrážd v meste Seattle, aby zasvätila život „lovu“ ťažkých zločincov.
Keď dvaja poľovníci po rokoch úplnou náhodou natrafia v neďalekých horách nad mestom Cedar Grove, kde Tracy a Sarah vyrástli, na plytký hrob s pozostatkami tela Tracinej sestry, rozhodne sa konečne nájsť odpovede na mnohé nezodpovedané otázky. Miestny šerif Roy Calloway, starý priateľ jej otca, však robí všetko preto, aby zabránil Tracy pokračovať vo vyšetrovaní tohto prípadu. Počas pátrania po skutočnom vrahovi svojej sestry ostrieľaná detektívka odhaľuje dávne temné tajomstvá, ktoré navždy zmenia jej vzťah k minulosti. No nielen to. Sama otvára dvere, za ktorými hrozí smrtiace nebezpečenstvo aj pre ňu.

Príbeh je dobre premyslený a spracovaný, rieši otázky práva a spravodlivosti. Kniha je vzrušujúco a fascinujúco napísaná. Kedykoľvek si čitateľ myslí, že pozná pravdu, nové udalosti to spochybnia. Je obvinený naozaj vinný, alebo je už dvadsať rokov vo väzení na základe zmanipulovaných dôkazov?

 

ORIGINÁLNY NÁZOV   My Sister's Grave
ROZMER     140×210 mm
ISBN    9788081720505
POČET STRÁN    360
HMOTNOSŤ   541 g
ROK VYDANIA   2019
VÄZBA    pevná väzba s prebalom
JAZYK   slovenský
VYDAVATEĽSTVO  Aktuell
ZTRhZTUwMj