Úvod » Motivačná literatúra » Hovor ako hovorca


        

Hovor ako hovorca

David Šimurka a kolektív

Nie je skladom

 

Naša cena s DPH:
16,15 EUR

Nové vydanie úspešnej knihy Vám, čitateľom, prináša desiatky nových druhov originálnych cvičení zameraných na zlepšenie hovoreného prejavu. Pravidelným tréningom s knihou si čoskoro rozšírite svoju aktívnu slovnú zásobu v rodnom jazyku a zdokonalíte svoje vyjadrovacie aj artikulačné schopnosti. Naučíte sa rýchlejšie vymýšľať konverzačné témy v každodenných rozhovoroch a debatách alebo lepšie obhajovať svoj názor pri sporných diskusiách. 

Pomocou ľahko zapamätateľných a ľahko aplikovateľných rétorických rád navyše zistíte:
ako pôsobiť obratnejšie v spoločnosti, 
ako získavať pozornosť opačného pohlavia, 
ako presviedčať druhých

a mnoho ďalšieho. 

Praktická časť knihy je rozdelená do 200 lekcií, z ktorých každá ponúka 30 minút intenzívneho rečníckeho tréningu pomocou 5 - 7 zaujímavých cvičení. 
Pre svoje praktické zameranie sa kniha odporúča ako doplnková literatúra na seminároch rétoriky alebo sa využíva v medicíne ako terapeutická pomôcka pri odstraňovaní rečových chýb (či už vrodených alebo získaných následkom mozgových príhod a iných vážnych ochorení). 
Hlavné uplatnenie však nájde u každého človeka, ktorý občas cíti, že jeho hovorený prejav nie je taký kvalitný, ako by si prial, jeho reč nie je taká plynulá a zrozumiteľná, ako by mohla byť či jeho vyjadrenia nebývajú vždy dostatočne výstižné a všetkým jasné.

Podrobnosti

  • Počet strán: 220 strán
  • Väzba: brožovaná väzba
  • Rozmer: 148×210 mm
ODkwN