Úvod » Próza » Dobrý boj


        

Dobrý boj

Danielle Steel

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Ikar
Naša cena s DPH:
12,50 EUR

Dcéra a vnučka prominentných manhattanských advokátov Meredith McKenziová je predurčená na to, aby získala to najlepšie kvalitné vzdelanie, príslušnosť k spoločenskej smotánke, dokonalé manželstvo. Meredith prežíva detstvo v Nemecku, zatiaľ čo jej otec súdi nacistických vojnových zločincov v rámci norimberských procesov, a citlivo vníma boj medzi dobrom a zlom odohrávajúci sa v reálnom čase.

Keď sa jej rodina vráti do Spojených štátov, Meredith si začne raziť vlastnú cestu a plávať proti prúdu s podporou voľnomyšlienkarského starého otca. Je odhodlaná stať sa právničkou napriek námietkam svojho konzervatívneho otca. Spriatelí sa s mladou nemeckou Židovkou, ktorej rodina zahynula v koncentračnom tábore. A kým jej starý otec stúpa po kariérnom rebríčku ku kreslu sudcu Najvyššieho súdu, Meredith sa zúčastňuje na najnaliehavejších kauzách svojich čias: boji za občianske práva a protestoch proti vietnamskej vojne.

V nasledujúcich, pre Ameriku búrlivých rokoch sa Meredith pripája k predvoju novej generácie žien a prekonáva hranice v spoločenskom, politickom aj pracovnom živote. No násilie sa priblíži aj k jej domovu a Meredithina kedysi súdržná rodina musí prehodnotiť hodnoty a tradície vo svetle nových časov, ale aj prežiť zdrvujúcu stratu.

ORIGINÁLNY NÁZOV      The Good Fight
POČET STRÁN    320
VÄZBA       pevná väzba
ROZMER     125×200 mm
HMOTNOSŤ      385 g
ISBN    9788055178028
ROK VYDANIA     2021
JAZYK   slovenčina
VYDAVATEĽSTVO    Ikar
OTdhZ