Úvod » Učebnice, slovníky » Dáta do vrecka - Svet 2016


        

Dáta do vrecka - Svet 2016

Anton Magula, Ladislav Tolmáči a Gabriel Zubriczký

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Mapa Slovakia
EAN kód: 9788080673017
Naša cena s DPH:
1,80 EUR

Mať spoľahlivé a aktuálne informácie je mimoriadne dôležité. Na základe nich sa možno rozhodovať, možno ich použiť pri porovnávaní a hodnotení. Svet sa veľmi rýchlo mení a každým rokom, dňom ba dokonca minútou je všetko inak. Dáta do vrecka – Svet 2016 je určený všetkým, ktorí sa zaujímajú o jednotlivé štáty a regióny a chcú o nich vedieť čo možno najviac a najpresnejšie. V dnešnom digitálnom svete informácií sa môže zdať, že je to triviálna požiadavka a stačí trikrát ťuknúť do klávesnice a údaj bude na monitore. Nuž, je to skoro tak, ale ...... Sú získané údaje dôveryhodné? Koľko musí človek ťukať, aby mal údaje za všetky štáty a regióny? Čo všetko by mal hľadať, aby bol v obraze?

Publikácia Dáta do vrecka – Svet 2016 vám v tom bleskove pomôže. Poskytuje základné aktuálne informácie a aj porovnania. Stačí si prelistovať Dáta a hneď môžete porovnať jednotlivé štáty, Slovensko, svet aj EÚ. Porovnali sme údaje uvádzané ministerstvami jednotlivých štítov a najrenomovanejšie celosvetové databázy. Údaje uvádzané v publikácii sú viacnásobne preverované.

V spodnej časti každej strany sú pre rýchle porovnanie uvedené údaje aj za celý svet, EÚ a Slovensko. Pre lepšie a rýchlejšie porovnanie jednotlivých štátov so Slovenskom slúžia dve praktické záložky.

Publikácia je je vhodnou pomôckou aj pre účastníkov geografických olympiád všetkých stupňov a iných geografických súťaží.

Podrobnosti

  • Počet strán: 36
  • Väzba: brožovaná
  • Rozmer: 105×148 mm
  • Hmotnosť: 30 g
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 9788080673017
  • Rok vydania: 2016
OThiY2E2N