Úvod » Deti a mládež » Bystrá makovička - Dokresli, uhadni, doplň, vypočítaj


        

Bystrá makovička - Dokresli, uhadni, doplň, vypočítaj

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Raabe
Naša cena s DPH:
7,10 EUR

Bystrá makovička je súbor 300 aktivít na rozvíjanie myslenia detí od 5 do 8 rokov. Aktivity sú rozdelené do štyroch častí, každá z nich je prispôsobená konkrétnemu veku. Pomôžu dieťaťu najprv s jemnou motorikou, neskôr precvičujú jednoduché počítanie, pozorovanie rozdielov, dopĺňanie písmen a slov a tiež poskytujú návody, ako si vyrobiť praktické pomôcky. Aktivity sú hravé a zábavné a udržia detskú pozornosť.

Aktivity, ktoré tvoria obsah pracovného zošita, sú rozdelené do štyroch častí, pričom každá z nich je prispôsobená konkrétnemu veku dieťaťa.

Bystrá makovička pomôže dieťaťu najprv s jemnou motorikou, neskôr precvičuje jednoduché počítanie, potom pozorovanie rozdielov, až po dopĺňanie písmen a slov a tiež poskytuje návody, ako si vyrobiť praktické pomôcky. Aktivity sú hravé a zábavné, čo je najlepšou zárukou na to, že udržia detskú pozornosť aj toho najmenej sústredeného malého výmyselníka.

Svojím spracovaním a radením aktivity prinášajú plynulú prípravy na vstup do základnej školy, resp. prinášajú možnosť precvičovať prvé úlohy aj v rámci základnej školy.

Výhody:

  • Všetko na jednom mieste (deti sa učia najprv písať a vyfarbovať, potom riešia jednoduché matematické a jazykové rébusy, nakoniec sú pre ne pripravené aj prírodovedné a pozorovacie úlohy).
  • Pekné a prehľadné spracovanie.
  • Zabaví deti na dlhší čas.
  • Deti vedia pracovať samostatne, nepotrebujú pomoc rodičov, iba ak minimálnu.
Počet strán 96
Hmotnosť  570 g
Rok vydania 2018
Väzba brožovaná väzba
Jazyk slovenský
Vydavateľstvo Raabe
Rozmer 210×297 mm
  • ISBN 9788081402456
  • Vekové odporúčanie 5-8
  • NmNiZ