Úvod » Deti a mládež » Atlas ľudského tela


        

Atlas ľudského tela

Jordi Vigué

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Klub čitateľov
Naša cena s DPH:
16,20 EUR

Ľudské telo je úžasný, dokonale prepracovaný mechanizmus, ktorý ako celok vykonáva značné množstvo funkcií. Pre každú z nich je potrebný celý jeden orgánový systém, ktorý tvoria jednotlivé orgány. Treba pochopiť, akým spôsobom jednotlivé systémy fungujú a aké sú medzi nimi vzájomné vzťahy. Spoločne tak vytvárajú z fyziologického hľadiska celistvého a vyváženého jedinca.

Hoci je ľudské telo veľmi dômyselné a komplikované, pre zachovanie zdravia je nevyhnutné spoznať jeho štruktúru a fungovanie.

Svojím charakterom je táto publikácia určená širokému spektru čitateľov. Vďaka kvalitným ilustráciám a podrobným, presným a uceleným textom môžu Atlas ľudského tela používať profesori a študenti stredných škôl, profesionálni odborníci z rôznych oblastí, ako napríklad tréneri, fyzioterapeuti, gymnasti, športovci, homeopati, zdravotnícky personál, maséri a mnohí ďalší. Kniha bude užitočná aj pre začínajúcich študentov medicíny a širokú laickú verejnosť, ktorá sa zaujíma o zdravie a starostlivosť o telo.

Atlas ľudského tela sa chce stať významným príspevkom do katalógu existujúcich publikácií a nepochybne bude užitočný nielen samotným objemom uvádzaných informácií, ale aj svojou praktickou využiteľnosťou v každodennej starostlivosti o telo a kvalitu života.

 

POČET STRÁN  164
HMOTNOSŤ   30 g
ROK VYDANIA   2019
VÄZBA    brožovaná väzba
JAZYK  slovenský
VYDAVATEĽSTVO   Klub čitateľov
ROZMER   240×325 mm
ISBN  9788025511398
YTlkMTczOD