Úvod » Zdravie, životný štýl » 107 neodolateľných fit receptov


        

107 neodolateľných fit receptov

Petra Ondrašáková, Michal Dedinský a kolektív

Nie je skladom

 

Číslo produktu: Lacuna
EAN kód: 9788097275006
Naša cena s DPH:
17,00 EUR
SEXY POSTAVA A PEVNÉ ZDRAVIE BEZ DIÉT A OBMEDZOVANIA - JE TO VÔBEC MOŽNÉ?

Po úspechu nášho bestselleru 107 neodolateľných smoothie receptov sme od mnohých čitateľov, ktorí chceli zmeniť svoje stravovanie, dostávali otázky ako a kde začať. Náš cieľ pri tvorbe knihy bol teda jasný: hľadali sme najjednoduchší spôsob, ako sa zbaviť nezdravých návykov a nadbytočných tukov v našom tele.

Oslovili sme 10 popredných slovenských aj českých odborníkov a našli najčastejšie prehrešky v zdravom stravovaní. Čerpali sme z mnohých rokov skúseností a praxe trénerov, odborníkov na stravovanie a lekárov.
Verdikt bol jednoznačný: naša strava vo väčšine prípadov nie je zdravá. Sýtené limonády, smažené zemiaky v kombinácii so sladkosťami sú jasní vinníci. Tým to ale zďaleka nekončí – väčšina našej stravy je vopred spracovaná, a tak stráca dôležité vitamíny a minerály. Na jednej strane prijímame dostatok jedla, ale na strane druhej nedodávame telu dostatok živín, ktoré naše telo a orgány nutne potrebujú.

Táto kniha je viac než len kuchárka plná receptov. Pripravili sme pre vás kompletného sprievodcu, ktorý vám okrem iného ukáže, ako pomocou chutných receptov z čím najmenej spracovaných potravín, udržať štíhlu postavu a pevné zdravie. Neočakávajte diéty, obmedzovanie alebo hladovky – práve naopak. Pripravte sa na nálož jedla, ktorá vám dodá energiu, vitalitu a zdravie.

Chcem mať krásne telo, ploché brucho, sexy postavu, ale hladovka nie je nič pre mňa – presne takto to vníma väčšina ľudí. V knihe sme sa snažili ukázať vám ideálny jedálniček, vyhnúť sa hladovaniu a vylúčeniu niektorých druhov jedál. Dôraz dávame predovšetkým na zdravie a konzumáciu čím najmenej spracovaných potravín. Tiež sme dbali na to, aby príprava jedla bola čo najjednoduchšia.
Mgr. Petra Ondrašáková

Čo na vás v knihe čaká:

  • Dostanete 21-dňový jedálniček spolu s nákupným zoznamom, aby ste vedeli, ako začať..
  • Komplexný úvod ako na čisté stravovanie krok za krokom.
  • Naučíte sa nakupovať tak, aby ste už viac nenaleteli trikom obchodníkov a kupovali zdravo, výhodne a dobre.
  • Získate tipy, ako si udržať zdravú a štíhlu postavu bez nadmernej snahy a úsilia.
  • Zistíte, ktoré potraviny kupovať v BIO kvalite a ktoré nie.
  • Ujasníte si, kvôli čomu priberáte a ako sa tomu vyhnúť.
  • K tomu sme pribalili 107 chutných a zdravých receptov, ktoré sú jednoduché na prípravu, ale dodajú vášmu telu všetko, čo potrebuje.
  • Užitočné rady ako zásobiť kuchyňu, ako ušetriť čas pri varení, čo robiť keď dôjde chuť na niečo dobré, či ako si udržať dlhodobú motiváciu.

 

POČET STRÁN  176
HMOTNOSŤ  660 g
ROK VYDANIA  2017
VÄZBA  pevná väzba
JAZYK  slovenský
VYDAVATEĽSTVO  Lacuna
ROZMER  175×266 mm
ISBN  9788097275006

 

MTg3NWY2